Studentska regata ”Sv. Duje”

Sv. DujeProteklog vikenda, na splitskom Spinutu, isped veslačkog kluba Gusar, održana je 13. studentska regata ”Sv. Duje”. To je regata na kojoj, osim hrvatskih sveučilišta, redovito nastupaju i posade Oxforda i Cambridgea te još razna europska sveučilišta. nike air max 90 pas cher Iz godine u godinu, broj posada je sve veći, kako muških, tako i ženskih.

Ove godine Rijeka, odnosno Sveučilšte u Rijeci, može se pohvaliti sa svoje dvije posade osmeraca, ženskom i muškom.

Ženska posada, koju čine i aktuelne i bivše veslačice, već je ustaljena, te konstantno, zadnjih par godina, nastupa na svim studentskim regatama u Hrvatskoj i bilježi odlične rezultate, koji je drže u samom vrhu hrvatskog studentskog veslanja. Za razliku od lanjske sezone, kada su osvojile zlato, ove godine cure su, na ”Sv. Nike Pas Cher Duji” osvojile broncu. Goedkope Nike Air Max 1 Čestitke curama, samo tako naprijed! ;)

Ove godine, u veslačkom klubu ”Jadran” oformljena je sekcija studentskog veslanja, u koju se uključila grupica studenata pod vodstvom trenerice Ane Anić, koja je inače i klupska regatna veslačica. Grupa studenata, koju uglavnom čine dečki, redovno trenira cijelu zimu, te je i ona složila svoj osmerac s kojim je debitirala na studentskoj regati ”Sv. Duje”. Goedkope Nike Air Max 90 Iako su kroz cilj prošli kao posljednji, dečki su postigli veliki uspijeh. Ovim nastupom probili su led te okusili prave čari jedne regate :) Svaka čast dečkima na odvažnosti i trudu, samo hrabro dalje, pa će i rezultati biti sve bolji! ;)

Lijepo je čuti da i riječko sveučilište ima svoja dva predstavnika u veslačkom sportu. nike air max Nadamo se da će se za njih još čuti, naravno, i pisati.

Ovaj unos je objavljen u Studentsko veslanje. Bookmarkirajte stalnu vezu.